Skytteplatser andjakt östra Skåne 13 november 2022

Möjlighet att köpa enskilda platser på mindre andjakt i östra Skåne den 13 november 2022!

Upplägg:
Vi startar dagen med en kopp kaffe, fralla och genomgång av dagen. Vår intuition är att göra en trevlig dag i lugnt tempo med en kombination av simulerat jaktskytte och fina fåglar. Fokuset är inte att det skall fällas ett ”stort” antal fåglar. Efter morgonfikan startar vi med simulerat jaktskytte för 12 kastare.

OBS: kvaliteten och antalet fåglar i varje vatten kan variera kraftig vid denna årstid.

Program för dagen:
08:15  Frukost
08:45  Skytte simulerad Game Shooting
10.00  Genomgång av Pm och bilfördelning
10.30  Jakt
13:00  Lunch
14:00  Jakt
16:00  Avslutning med kaffe och viltparad

Jakten:
Tre till sex drev genomförs under dagen, antalet styrs av väder och fågeltillgång. Vi räknar med att kunna erbjuda er möjligheten att fälla mellan 80–125 änder under dagen. Det fasta priset för jaktdagen är 1300:-/ + 245:-/fågel/person. Då ingår mat simuleringsskytte, lerduvor men ammunition tillkommer.

Bokningsavgift för varje enskild deltagare motsvarar den fasta avgiften (1300:-). Bokningsavgiften betalas inte tillbaka vid ev. avbokning såvida jakten inte måste ställas in pga. dåliga väderförhållande. Den rörliga ersättningen såsom fällda fåglar, ammunition betalas direkt efter avslutad jakt om inget annat avtalats

OBS: Allt skytte sker med stålhagel som finns att köpa på plats (5:-/st.), vid det simulerade skyttet används miljöpatroner med nedbrytbar förladdning som finns att köpa på plats (6:-/st.). Tar gästerna med sig egen ammunition är det köparens ansvar att säkerställa att det är alternativhagel godkända för jakt över vatten. Alla priser är exkl mvs.

Anmälan sker till: 0735–958116